Till toppen av sidan
Nav

Coway Classic 1018FCoway Classic 1018F

Coway Classic 1018F är en förstklassig efterföljare till vår framgångsrika modell och testvinnare Coway AP-1008CH. Coway Classic är andra generationens luftrenare och är en modern och stilren luftrenare utrustad med smarta funktioner och hög prestanda, som passar bra i bostaden, på arbetsplatsen, i skolan eller i andra publika lokaler. Rekommenderad rumsstorlek 55 m2.

Hitta återförsäljare

Asthma Allergy Nordic

Coway Classic 1018F är rekommenderad av Asthma Allergy Nordic

Coway Classic 1018F är testad och rekommenderad av Asthma Allergy Nordic.

*Rekommendation avser driftläge 2 och 46 m³ rumsvolym

European Centre for Allergy Research Foundation, ECARF

European Center for Allergy Research Foundation, ECARF

Coway Classic 1018F är allergitestad och certifierad av ECARF (European Center for Allergy Research Foundation). Kriterierna som används för att utvärdera och certifiera produkten är utvecklade av en rådgivande panel med 15 oberoende internationella tekniker och forskare.

Här kan du läsa mer om Coway Classics certifiering.

Renhetsindikator – LED-indikator (cirkel i mitten på luftrenaren) ger i realtid besked om kvaliteten på luftens genom att skifta mellan 4 olika färger. Det här betyder de olika färgerna:

  • Blå – Ren luft
  • Grön – Lätt förorenad luft
  • Gul – Förorenad luft
  • Röd – Kraftigt förorenad luft

Auto Mode – Vi rekommenderar att alltid ställa Coway Classic 1018F i Auto-läge, det ger den mest ekonomiska och praktiska driften. I Auto anpassar fläkthastigheten sig helt automatiskt efter gällande luftkvalitet.

Coway Classic | coway.se

Dark Room Mode – Luftrenarens knappar och renhetsindikator kan släckas både manuellt och automatiskt. I Auto styrs automatiken av en ljussensor som känner av när det blir mörkt och efter cirka 5 minuter släcks luftrenaren ned. När ljuset återkommer i rummet aktiveras åter belysningen efter några minuter.

Eco Mode – Nyhet! Vill du ha luftrening med supertyst drift och minimal strömförbrukning, kan du manuellt köra Coway 1018F i Eco Mode.

Sleep Mode – Om Coway Classic 1018F används i Auto Mode och rummet är mörkt längre än ca 5 minuter, försätter sig luftrenaren i Sleep Mode helt automatiskt. Det som sker är att luftrenaren går in i Eco Mode och renhetsindikatorn släcks, vilket innebär att Classic med fördel kan placeras i sovrummet utan att störa nattsömnen. Den återgår normaldrift när ljuset varit tänt i några minuter.

Coway Classic

Child Safety Lock – Du kan med ett enkelt knapptryck låsa alla knappar på Coway 1018F, vilket innebär att luftrenaren inte kan manövreras.

Auto Stop – För säkerhetsskulle stannar Coway Classic helt automatiskt när fronten tas bort.

3-stegs filtersystem  – Coway Classic 1018F har ett förfilter som fångar upp hår och dammtussar. Det bör dammsugas och sköljas i vatten regelbundet och behöver aldrig bytas ut. Bakom förfiltret sitter ett deodoriserande filter bestående av aktivt kol i granulatform som filtrerar bort odörer, matos och andra besvärande lukter. Längst in i luftrenaren sitter det supereffektiva HEPA-filtret som tar bort bakterier, mikropartiklar, mögelsporer, kvalster, pollen och andra skadliga partiklar. Både Deodorantfiltret och HEPA-filtret byts ut var 12:e månad.

Filterbytesindikator – En LED-lampa och ljudsignal indikerar när det är dags att byta filter i Coway Classic 1018F. Efter filterbyte måste indikatorn och larmet återställas med ett enkelt knapptryck.

Coway AP-1018F Top View

Partikelsensor – Coway 1018F har en känslig partikelsensor som hela tiden mäter luftkvaliteten i rummet. När luftrenaren står i Auto-läge anpassas fläkthastigheten automatiskt efter hur partikelsensorn mäter luftkvaliteten. Känsligheten kan ställas in i 3 olika lägen (Hög, Medium eller Låg) där Medium är fabriksinställningen.

Ekonomisk & Tyst – Med en strömförbrukning på max 38W (vid Turbo fläkthastighet) blir driften av Coway Classic extremt ekonomisk och miljövänlig.

4 olika fläkthastigheter – Med sin kraftfulla, men tysta, fläkt kan Coway Classic köras i 4 olika hastigheter. Classic kan i maxläge ventilera 4,4 m³ luft/minut (264 m³ luft/timme). I ett rum med normal takhöjd på 2.40 meter innebär det att Coway Classic kan rena luften i rummet 2 gånger/timme på en bostadsyta på 55 m².

Coway luftrenare är rekommenderade av Astma- & Allergiförbundet

Kontakta oss gärna