Till toppen av sidan
Nav

Luftrenare och luftfuktare Coway 1010DH

Coway APM-1010DH är en högpresterande luftrenare och luftfuktare i Coway APM-1010DH | coway.sesnygg design. Med långa filterbytes-intervaller och låg driftskostnad. Coway 1010DH är konstruerad med fyra verkningsfulla filter som håller ditt hem fritt från pollen, damm, farliga gaspartiklar, virus och bakterier. Faran att utveckla astma och få andningsproblem minimeras. Dessutom tar den bort dofter från cigarettrök, bilavgaser, matos med mera. Coway 1010DH för ytor för luftrening upp till 67 m² och 33 m² för luftfuktning.

Hitta återförsäljare

Motverka torr inomhusluft med Coway 1010DH

Med vår kombinerade luftfuktare och luftrenare ger vi dig en chans till en bättre inomhusmiljö. Vi spenderar stora delar av vår tid inomhus. Därför är det så viktigt att luften inomhus är så bra som möjligt för vårt välbefinnande. Viktiga faktorer för vårt välbefinnande är att inomhusluften inte är för torr samt att den är ren. Problemet blir om luften inomhus skiljer sig mycket från luften utomhus, det sker speciellt under vintertid.

Torr inomhusluft kan orsaka torra slemhinnor som kan leda till ökad risk för förkylning, det kan även försämra din astma och även ge torr hud. Andra mer vanliga symptomer som torr inomhusluft kan skapa är trötthet och huvudvärk.

För vårt hem kan torr inomhusluft vålla sprickor i trämöbler och parkettgolv, men även musikinstrument kan lätt blir ostämda. På kontoret kan torr luft skapas av papper i skrivare och kopiatorer.

Inbyggt fyrstegsfiltrering – En komplett sammansättning av filter för att ge optimalt resultat av luftrening. Tvättbart förfilter, MCC Mediumfilter, deodorantfilter och ett ANTI-FLU HEPA-filter.

Tillbehör Filterset för Coway 1010DH – Paketet innehåller filter för ett års drift med 2 st MCC mediumfilter, 1 st Deodoriserande filter, 1 st Anti-flu HEPA-filter och 2 st Vattenfilter . Här hittar du alla återförsäljare >>

Filter Coway 1010DH

De olika filtren eliminerar:

Tvättbart förfilter – Det avlägsnar de stora dammtussarna, mögel och hår från både människor och djur.

MCC mediumfilter – Ett filter med flera funktioner. Ett filter som består av tre olika filter som är sammansatta till ett kombinerat filter som kallas för MCC mediumfilter. Filtret renar partiklar från pollen, virus, giftiga gaser och bakterier som till exempel legionella och influensa.

Deodoriserande filter – Ett kolfilter som fungerar som deodoriserande, eliminerar matos och andra otrevliga lukter.

HEPA-filter – Coways ANTI-FLU HEPA-filter fångar mikropartiklar och tar bort virus med upp till 99,9 % verkan. Det naturliga ämnet från japanska sumakträd och ginkgo förstör proteinet på viruspartikelns yta. Filtret tar även bort fint damm och cigarettrök. De antibakteriella och mögeldödande egenskaperna hos de naturliga antibakteriella ämnena tar bort mögel och bakterier.

HEPA-filter och Rening – Coway APM-1010DH har HEPA-filter 13 filtrerar ner till partikelstorlek 0.26 mikrometer (µm) och renar upp till 99,5%.

Naturlig avdunstning – Luftfuktningsfilter har en nätstruktur som skapar vad som kallas en naturlig avdunstning.

Naturlig luftfuktning– Naturlig fukt betyder att den producerar partiklar som är mindre än många andra luftfuktningsmetoder. Naturlig luftfuktningen är säker för det mänskliga andningssystemet. Partiklar med storleken 0,1 nm inte kan överföra till exempel virus. Hem och möbler fortsätter vara gediget tack vare att vattenmolekylen inte kan fästa och orsaka mögel och mjöldagg.

Coway 1010DH vattentank

Bilden visar renhetsindikatorn och vattenbehållaren

Kombinerad – Det går att skifta mellan de olika funktionerna endast luftrening eller kombinerad luftrening och luftfuktning. Ställbar fuktighetsnivå för bästa möjliga inomhusmiljö, ställbara nivå är 40 %, 50 %, 60 % eller Max.

Fuktighetsindikator – På LED- displayen finns en hygrometer som visar den rådande nivån på luftfuktigheten.

Kraftfull – Luftfuktighetssystemet kan avdunsta upp till 450 milliliter per timme, om vattnet är kalkrikt stannar kalken kvar i vattentanken.

Timer – Du kan välja inställningen timer, valmöjlighet att välja från 1 till 8 timmar, efter avslutad tid stängs Coway 1010DH automatiskt av.

Autoljus On/Off – I autoläge växlar Coway 1010DH till viloläge för tyst och ljuslös drift, detta sker tre minuter efter att rummet blivit mörkt.

Renhetsindikatorn – Läser av luftrenligheten och ställer automatiskt in sig på den nivå av luftfuktighet som behövs för just den miljön.

Luftflödesregleringar – Det finns fyra fläkthastigheter som kan justeras efter önskad hastighetsnivå.

Hygieniskt fuktsystem – förhindrar mikroorganismer i tanken kan blomstra och spridas i luften.

Luftrenare Coway APM – 1010DH

Coway luftrenare är rekommenderade av Astma- & Allergiförbundet

Kontakta oss gärna