Till toppen av sidan
Nav

Luftrenare Coway 1008DH

Rekommenderad av Astma- & Allergiförbundet

Marknadsledande och effektiva luftrenaren Coway AP – 1008DH med prisbelönt design i läder. Stilren, energisnål luftrenare med inbyggt fyrstegsfiltrering.

Den har förmågan att kunna läsa av luftrenligheten i ditt hem och ställer automatiskt in sig på den nivå som behövs för just den miljö. Rekommenderad av Astma- och Allergiförbundet samt det Brittiska Allergiförbundet. Max. arbetsyta 73 m2.

Rekommenderas av Astma- och Allergiförbundet Asthma Allergy Nordic – Rekommenderas till alla med speciella behov, bland annat för dig med allergi eller astma. Speciellt utvecklad för att eliminera starka dofter som parfym med mera. Läs mer om testet!

Rekommendationen avser driftsläge 1 och upp till 20 m2.

Hitta återförsäljare

Astma- och Allergiförbundet

Inbyggt 4-stegs filtreringssystem – Förfilter, MCC Mediumfilter, deodorantfilter och HEPA-filter, som filtrerar och renar din inomhusluft. Tar även effektivt bort oönskade dofter som cigarettlukt, matlagningslukt samt andra hushållslukter. Med denna filtersatts filtreras ända ner till partikelstorlek 0.26 mikrometer (µm) och luftrenaren renar upp till 99,5%.

Tillbehör Filterset för Coway 1008DH – Paketet innehåller filter för ett års drift med 2 st MCC medium filter 1 st Deodorantfilter och 1 st HEPA-filter. Här hittar du alla återförsäljare >>

Coway 1008DH 4-stegs filtreringssystem

De olika filtren eliminerar:

Förfilter – Behandlat med antibakteriella material och avlägsnar relativt stora dammkorn, pollen, mögel, hår från människor och husdjur med mera.

MCC mediumfilter – Detta är ett mångsidigt filter, 3 olika typer av filter som har anpassats och kombineras till ett MCC mediumfilter. Det avlägsnar partiklar till exempel pollen som förkommer under vårsäsongen, avlägsnar giftiga gaser, virus och bakterier såsom influensa, legionella med mera.

Deodorantfilter – Eliminerar lukter från till exempel mat, skadlig gas samt otrevliga hushållslukter.

HEPA-filter – Det högprestanda HEPA-filtret (HEPA13) avlägsnar effektivt fina partiklar och cigarettrök samtidigt som de antibakteriella och antimögel funktionerna från de organiska antibakteriella materialen eliminerar bakterier och mögel.

Filterbytesindikator – Smart indikator som visar när det är dags att byta filter.

Filterset – Behöver du nya filter till din Coway-AP-1008DH filterset

Coway AP 1008DH FilterSet

Renhetsindikatorn – Har förmågan att kunna läsa av luftrenligheten i ditt hem och ställer automatiskt in sig på den nivå som behövs för just den miljön.

Coway Renhetsindikator

Autoljus On/Off – Växlar till viloläge för tyst drift när rummet blir mörkt

Gaspartikelsensor – 1008DH är den enda luftrenaren från Coway som är utrustad med gaspartikelsensor, utöver den fysiska partikelsensorn som alla Coway luftrenare är utrustade med. En gaspartikelsensor eliminera starka dofter som till exempel parfymer.

Tyst drift – Högeffektiv luftrening med tyst drift

ECO – När ingen förorening upptäcks på 30 minuter kommer fläkten att stanna automatiskt för att spara energi

Energiklass A – Trots att den står på dygnet runt så använder den bara den energi som behövs

Design – En perfekt kombination av slimmad design, kraftfulla prestanda och lättanvänd produkt

Design priser

Miljöbild Coway 1008DH

Luftrenare Coway AP – 1008DH

Coway luftrenare är rekommenderade av Astma- & Allergiförbundet

Kontakta oss gärna