Till toppen av sidan
Nav

Luftrenare Coway 0509DH

Coway 0509DH

 

Luftrenaren Coway AP-0509DH är en kompakt och prisvärd luftrenare i snygg design. Har ett inbyggt trestegsfilter (förfilter, deodorantfilter och HEPA-filter) som kommer hjälpa till att hålla ditt hem fritt från pollen, damm, bakterier och virus med mera. Det hjälper till att minskar risken att utveckla andningsproblem och astma. Dessutom tar den bort oönskade dofter från matlagning, cigarettrök, bilavgaser med mera. Du ställer själv in fläkthastigheten och luftrenaren är lätt flytta i hemmet för att rena luften där det finns behov. Alla filter går enkelt att rengöra vilket ger låga driftkostnader. Maximal arbetsyta 43 m².

Här kan du köpa luftrenaren Coway 0509DH

3-stegs filter – Förfiltret tar de stora synliga partiklarna. Deodorantfilter eliminerar odörer och HEPA-filter tar bort virus, bakterier med mera. Alla filter till 0509DH går att rengöra, vilket ger låga kostnader för drift.

Coway 0509DH filter

 

UFY-förfilter – Det är behandlat med antibakteriella materiel för att avlägsna ganska stora så som dammkorn, mögel, hår från både människor och husdjur.

Deodorantfilter – Ett kolfilter som eliminerar dofter från till exempel mat, skadlig gas och andra oönskade hushållslukter.

Rengöringsbart HEPA-filter – Det effektiva HEPA-filtret (HEPA 13) avlägsnar fina partiklar och samtidigt som det antibakteriella- och antimögelfunktionen från de organiska materialen eliminerar mögel och bakterier.

Viktigt att alla filter dammsugas från filtrets framsida, för att inte dra partiklarna längre in i filtret.

 

Filterbyteindikator – Kommer att indikera när det är tid att byta filtret. Hastighetsindikator visar vilket filter.

Hastighetsindikator – Här väljer du fläkthastighet enkelt genom att använda hastighetsknappen, det finns tre olika luftflöden att välja på. (Steg 1 → Steg 2 → Steg 3).

Design – Coway 0509DH är en kompakt luftrenare i snygg design. Enkel och lätt att flytta för att rena luften där behovet är som störst.

Luftrenare Coway AP – 0509DH

Modell

Max. arbetsyta

Maximalt luftflöde

Fas

Höjd

Bredd

Djup

Effekt

Lägsta ljudnivå

Högsta ljudnivå

Elförbrukning

HEPA-filter

Garanti

AP-0509DH

43 m²

210 m³/h

1-fas

57,5 cm

31,2 cm

19,8 cm

5 kg

dB (A)31

dB (A)44

43 W

HEPA13

2 år

Coway luftrenare är rekommenderade av Astma- & Allergiförbundet

Kontakta oss gärna